7 причини да застраховате дома си | 24ins.bg
Лесното застраховане е онлайн
0700 4 24 24
на цената на един градски разговор
blog title
27 Юни 2019

7 причини да застраховате дома си

Поръчваш онлайн на 24ins.bg, завеждаш щета бързо и от разстояние с приложението на Groupama, Groupama Video Assistant, възвръщаш до 5 дни инвестиците в своя дом, в случай на инцидент или бедствие, при символична цена и още поне няколко важни причини, за да го направите още сега!

 

 

Петър има чудесно жилище. Двамата със съпругата си са вложили доста средства и енергия, за да го направят свой дом. Чувстват се защитени, щастливи и спокойни в него.

Една вечер, прибирайки се след работа, Петър вижда изпод вратата на дома си изтичащи десетки литри вода. Гледката вътре е ужасяваща! Всичко е мокро, много мебели и уреди са унищожени. Проблемът е във ВИК инсталацията на съседа от апартамента над техния, но това не може да възстанови имуществото на Петър и съпругата му...

 

Можем да разчитаме, че това няма да се случи точно на нас, но не всеки избира да разчита само на късмета си.

 

За застраховка се замисляме, едва след настъпване на сериозни щети или напълно разрушаване на нашето движимо или недвижимо имущество.

 

Разбира се, че може да си спестим голяма част от неприятните емоции!

 

Всеки от нас прави различни спонтанни и не винаги смислени покупки. С лекота даваме пари за стоки и „джаджи“, които се чудим в последствие къде да приберем. Още по-лесно харчим за кафенета и ресторанти, където разпускаме от ежедневния стрес и натоварване. Ходим на почивки, зареждаме се с положителни емоции, и това е прекрасно!

 

Но след това, отново търсим домашния уют и се прибираме у дома.

 

Нашият дом ни дава усещането за сигурност, независимост, топлина и семейна идилия. Ето защо, Ви съветваме сериозно да обмислите и застраховате Вашата „крепост“!

 

24ins.bg Ви предлагаме бързо, лесно и удобно да застраховате дома си онлайн, само за няколко минутки!

 

Застраховката „Любим дом“ на Groupama, включва над 15 покрити риска, подходящи за имущество в масивни сгради, апартаменти, къщи или ваканционни селища. Освен основна защита за дома, се предлагат и допълнителни покрития за мазе, таван и гараж, свързани с притежанието и използването на Вашето жилище. Основното покритие включва следните рискове:

 

 

 

Допълнително може да получите и следните покрития

 

Застраховката покрива и Вашите любими вещи:

 

Мебели и обзавеждане, бяла и черна техника, домакински електроуреди, битова електроника, компютърна и друга електронна техника, предназначени за домашно ползване във Вашето домакинство.

 

Годишната премия започва от 36,36 лв. с включена 10% отстъпка от стандартната тарифа на застраховка „Любим дом“.

 

7 причини за да изберете да застраховате дома си:

 

 

  1. Сигурност: гарантирате си възвращаемост на своите инвестиции, като застраховате движимото си и недвижимо имущество, в случай на пълна загуба или частична щета, включително и допълнително покритие за мазето, тавана и гаража;
  2. Символичен разход: от 36,36 лв. годишно, с преференциалната тарифа за застраховка „Любим дом“.
  3. Удобство: бърз и лесен начин за оглед на щетите във Вашия дом от разстояние с Groupama Video Assistant, директно от Вашия смартфон или таблет.
  4. Улеснение: ползвате облекчена процедура при щета с изплащане до 5 дни;
  5. Обезпечение: имате възможност да обезпечите жилищен ипотечен банков кредит;
  6. Гъвкавост: имате опция да изберете различни комбинации от покрития според Вашите нужди;
  7. Бързо, лесно и онлайн: можете да застраховате дома си онлайн, само с няколко клика. Ние от 24ins.bg сме на Ваше разположение 24 часа/ 7 дни в седмицата.

 

Преференциалните условия по застраховката „Любим дом“ са валидни до 30 юни 2019 г.

 

За всякакви въпроси и уточнения сме на Ваше разположение денонощно - тел. 0700 4 2424, 24ins.bg

 

Ако още не сте убедени, разгледайте предложените пакети или комбинирайте застрахователни покрития според своите нужди в калкулатора за застраховка домашно имущество.