Лесното застраховане е онлайн
0700 4 24 24
на цената на един градски разговор
blog title
5 Декември 2017

Получете 24/7 сигурност на пътя, където и да сте в България

Застраховка „Авто Асистанс“ Ви гарантира денонощно съдействие в случай на техническа повреда* на автомобила или пътно-транспортно произшествие.

Наближаващите празници и съпътстващите ги почивни дни традиционно са време на активно пътуване из страната и чужбина. Групама има специално предложение, което да осигури сигурност и спокойствие на Вас и Вашите близки на пътя.  До края на Януари, всички нови и настоящи клиенти на компанията могат да заявят „Авто Асистанс” за територията на република България на

преференцалната цена от 1 лев на месец.

С едно телефонно обаждане, Групама ще се погрижи за осигуряването Пътна помощ или ремонт на пътя от мобилен технически екип. При дефект на заключващите устройства или загуба на ключ, Асистанс услугата осигурява съдействие за отключване, транспортиране, поръчване на дубликат на ключ.

 

С покритие „Ремонт на пътя и аварийно транспортиране при тежки ПТП. Застрахователят ще се погрижи за останките от автомобила Ви, минимизирайки  непредвидените разходи. В случай че автомобилът не подлежи на отремонтиране, Групама ще организира и поеме разходите за законното прекратяване на регистрацията и таксите свързани с него.

 

Съдействие ще получите и за транспортирането на останките до най-близкия оторизиран пункт за изкупуване на автомобили, претърпели щета, или място посочено от Вас в района, където се съхранява автомобила.


Френският лидер в застраховането

има грижата и за нематериални щети, предлагайки репатриране или покривайки разходите за настаняване на застрахованите лица.

В случай на телесно увреждане, Групама ще се погрижи за разходите за медицински транспорт на пострадалите до най-близкото лечебно заведение. В случай че застрахованият бъде подведен под юридическа отговорност, компанията предлага правна консултация и заплащане на адвокатския хонорар.

С празничното си предложение, „Групама“ Ви дава възможност да си подарите

 

сигурност през цялата година само за 12 лева.

Заявете Вашия "Авто Асистанс" бързо и лесно, с натискането на един бутон: 
https://24ins.bg/motor-third-party-liability


*Техническа повреда и репатриране на застрахованото МПС, не е покрит риск за автомобили над 12 г. от датата на производство.

Промоционалната цена е валидна за всички сключени полици до 03.02.2018 г.