Щета по каско? Това е наша работа, а Вие спокойно вършите Вашата | 24ins.bg
Лесното застраховане е онлайн
0700 4 24 24
на цената на един градски разговор
blog title
10 Април 2019

Щета по каско? Това е наша работа, а Вие спокойно вършите Вашата

Щета по каско? Това е наша работа, а Вие спокойно вършите Вашата.

Не губете време, средства и нерви по завеждане на щета и ремонт на автомобила, в случай на инцидент на пътя.

 

В случай на инцидент на пътя или ПТП на територията на гр. София, ние безплатно ще се погрижим и изцяло ще Ви отменим в следните ангажименти:

 

  1. Денонощно, 24 часа/ 7 дни в седмицата ще Ви съдействаме, като се отзовем на мястото на инцидента и Ви подпомогнем в оформянето на всички документи и протоколи за ПТП;
  2. Ще вземем и транспортираме, ако се налага и репатрираме автомобила Ви до съответния ликвидационен център за оглед;
  3. Ще извършим всички действия по завеждане на щета към съответната застрахователна компания от Ваше име;
  4. Ще закараме автомобила Ви/ ако се налага ще го репатрираме до нашия собствен автосервиз АРГОН, в гр. София, кв.Бенковски, ул. Любен Каравелов 28;
  5. Ще ремонтираме автомобила Ви, като гарантираме най-високо качество на услугите, извършвани от професионалисти с дългогодишен опит, много голям капацитет на сервиза и респективно бързо и качествено отстраняване на щетите;
  6. Ще Ви предадем отремонтирания автомобил, в удобно за Вас време и място в гр. София.
     

В случай на инцидент на пътя на територията на гр. София, обадете се на телефонните ни линии, без значение от часа и деня от седмицата:

 

Помощ при щета: +359 888 990 078

Застрахователна консултация и обслужване на клиенти: 0700 4 2424

 

/За да можем да Ви обслужим качествено, преди да позвъните си подгответе номер на полица и номер на автомобил за идентификация./

 

Услугата е за всички текущи клиенти на 24ins.bg и Брокер Инс.

Все още не сте наш клиент по автокаксо?

Сравнете предложенията на застрахователните компания и поръчайте онлайн от тук:

 

Калкулатор застраховка Каско

 

Докато ние вършим всичко това, Вие може спокойно да продължите с ежедневните си професионални занимания и ангажименти, делегирайки множеството затормозяващи за Вас ангажименти на нас - Вашият партньор в застраховането, и на експертните услуги на специалистите с доказан дългогодишен опит в ремонтирането на автомобили – автосервиз АРГОН.

 

Автосервиз АРГОН, вече наш собствен такъв, е един от водещите сервизни центрове на територията на гр. София, разполагащ с 3700 кв.м. сервизна база.

 

Работи с модерна и иновативна техника и е сертифициран по СУК ISO 9001:2008.

 

В административната сграда, освен офис помещения, каса и секция за експресни огледи, имаме и приемна за клиенти, както и предвидено място за кафе и напитки, в случай че желаете да ни посетите на място и проверите лично до какъв етап е ремонтът на Вашия автомобил.

 

Разполагаме с обширно тенекеджийско, шлосерно, компресорно и бояджийно хале, камера, сушилня и други специализирани помещения, където работят професионалисти с доказан опит в ремонта и обслужването на автомобили. Сервизът е оборудван и със стенд за ремонт на тежкокатастрофирали автомобили.

 

В автосервиз АРГОН предлагаме пълната гама от услуги: тенекеджийски и бояджийски, цялостно техническо обслужване, ремонти на ходова част, двигатели, скоростни кутии, реглаж на преден мост, поддръжка и ремонт на климатични системи, смяна на гуми, пътна помощ, автомивка и други. Работим както с оригинални части, така и с алтернативни такива, в зависимост от марката, модела, годината на производство на автомобила и желанието на нашите клиенти.

 

До момента имаме над 16000 обслужени автомобила и съответно доволни клиенти, а бързото и качествено обслужване на конкурентни цени е основателна причина, за да ни доверите и Вашия автомобил!

 

Потърсете ни! На Ваше разположение сме24/7!