Истинска история от 24ins за хората и техните автомобили | 24ins.bg
Лесното застраховане е онлайн
0700 4 24 24
на цената на един градски разговор
blog title
14 Януари 2020

Истинска история от 24ins за хората и техните автомобили

Аз и Автомобилът“ не беше импулсивно поръчана застраховка. Дори първоначално я отказах..., но след като се запознах подробно с нея, отново се обадих в контактния Ви център, за да я поръчам сама." 

 

 „Ние познаваме определени застраховки и сме свикнали да ползваме само тях, а ... има и други практични решения, които биха улеснили... нашия живот. “

 

„За по-малко от 10 стотинки на ден, със застраховката на Колонад, си осигурих спокойствие за цяла година

 

Можете да прочетете всичко, което ни довери Живка Дичева от Варна за застраховката, която Колонад предлагат през нашата онлайн платформа и която тя избра за себе си и автомобила й.

 

Г-жа Дичева се свърза с нас на 3-ти Януари, за да си поръча застраховка „Гражданска отговорност“ на своя автомобил. Заедно с нея поръча и още една застраховка, която е малко позната на българския застрахователен пазар. Тъй като тя самата се учуди, че за първи път я чува, а не веднъж е изпадала в ситуации, в които би я използвала, се съгласи да ни отговори на няколко въпроса.

Сигурни сме, че и Вие, благодарение на нея, ще се убедите колко е практична застраховката  „Аз и Автомобилът“ на Колонад.

 

 

 

 

 

 

 

 

       За пълна достоверност на посочената информация отбелязваме Facebook профила на клиента,

       разбира се с негово съгласие - https://www.facebook.com/zhivkadicheva