Алианц Best Doctors здравно застраховане | 24ins.bg
Лесното застраховане е онлайн
0700 4 24 24
на цената на един градски разговор
bestdoctors
alianz

Best Doctors

Здравно застраховане

Направи запитване


Периодичност на вноските*

bestdoctors

Каква е процедурата, в случай че се наложи да
ползвате застраховката?

Цената е за 1 година

Диагностициран сте с
едно от покритите по
застраховката
заболявания

1

Само с едно телефонно
обаждане се свързвате с
Best Doctors и
получавате инструкции
какви документи да
подготвите.

2

Изпращате
документите, след което
получавате подробен
доклад с потвърждение
/отхвърляне на
поставената ви
диагноза.

3

При необходимост Ви се
препоръчват до 3
лечебни заведения в
чужбина и се урежда
цялата процедура по
пътуването и
настаняването.

4

Престой и лечение в
чуждестранна болница.

5

Какви са предимствата на застраховката „Allianz Best Doctors“

Представяме Ви най-новият продукт на ЗАД „Алианц България Живот” –медицинска застраховка за чужбина „Allianz Best Doctors” . Това е един изключителен продукт, с който всеки човек трябва да бъде запознат.

Здравето е най-ценно и е добре винаги да мислим как да го запазим. В напрегнатото ежедневие трудно успяваме да се съхраним от стреса и нервните ситуации – на работа, навън, в колата, дори и у дома. Застраховката „Allianz Best Doctors“ни предлага спокойствие.

Best Doctors покрива лечението на тежки, но за съжаление често срещани заболявания като:
  • Злокачествено новообразувание
  • Байпас на коронарната артерия(миокардна реваскуларизация)
  • Смяна на сърдечна клапа
  • Неврохирургия
  • Трансплантация на органи от живи донори
  • Трансплантация на костен мозък

Несигурността на днешния свят ни кара да мислим за бъдещето, затова със застраховката „Allianz Best Doctors“ можем да изпреварим събитията и при дадена ситуация да сме подготвени. Застраховката предлага лечение в най-добрите болници в света, второ лекарско мнение от чуждестранни специалисти и покритие до 1 милион евро. Помислете за всички възможности, които ще имате, ако сключите застраховката.

Специалистите от BEST DOCTORS ще подходят индивидуално към всеки случай и ще Ви препоръчат до 3 от най-подходящите болници в чужбина според поставената Ви диагноза. За да сключите застраховката „Allianz Best Doctors“ е необходимо да сте на възраст до 65 навършени години и да не сте диагностициран по някое от изброените заболявания, покрити от застраховката. Всеки родител може да включи несключило брак дете или да бъде включено в застраховката след датата на раждането и най-късно до навършването на 18-годишна възраст.Със застраховката„Allianz Best Doctors“ получавате достъп до най-добрите медицински експерти в цял свят.

Процедурата по сключването и заплащането на застраховката е максимално опростена, с цел улесняване на клиента. Заплащането е на месечна база, като при предплащане можете да се възползвате от различни отстъпки. Можете да сключите тази уникална застраховка бързо и лесно онлайн на сайта ни 24ins.bg. Нашите специалисти са на Ваше разположение за въпроси и помощ при избора.